Eindhoven Teknoloji Üniversitesi Ziyaret Edildi

Üniversitemizin İSTKA destekli FSM TTO Kurulum Projesi kapsamında bilgi transferi ile güzel örneklerin ülkemize kazandırılması amacıyla Eindhoven Teknoloji Üniversitesi ziyaret edildi.

Ziyaretimizin ilk gününde Startup Eindhoven tarafından düzenlenen girişim fikirlerinin ölçeklendirilmesi ve yatırım olanaklarının paylaşıldığı workshop ve networking etkinliğine katılım gösterildi.

İkinci günümüzde Sayın Dr. Suzi Dilara Mangan'ı ziyaret ettik. Üniversite altyapı ve araştırma olanakları ile ilgili çeşitli temaslarda bulunarak akademisyen ve öğrencilere sağlanan imkanlar ve geliştirilen projeler hakkında bilgi sahibi olduk.

Son günümüzde üniversitenin inovasyon ve kuluçka merkezini ziyaret ederek eğitim ve fikirden prototipe / prototipten projeye uygulanan programları hakkında bilgi aldık. Ayrıca prototip atölyesi kapsamındaki fikirleri inceleme fırsatı bulduk.